Вработување во Infinite Solutions

Infinite Solutions објавува оглас за вработување. Повеќе информации за позицијата и потребните квалификации на следниот линк.

Вработување во МКхост

МКхост објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во продолжение се огласите:   –...

Пракса во Singular

Во Singular започнуваме со програма за платена пракса за Java Developers, со можност за вработување со полно работно време. Ако...

Вработување во Emit Knowledge

Emit Knowledge е во потрага по.NET back-end developer кој ќе ни се приклучи во: – развој на тековните проекти во...

Пракса во Интелигента

Компанијата Интелигента објавува оглас за есенска пракса. Очекуваме да се пријават талентирани и мотивирани студенти што имаат интерес за развој...

Вработување и пракса во Netcetera

Netcetera објавува отворени конкурси за работа и пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Отворените позиции се однесуваат...