Вработување и пракса во Netcetera

Netcetera објавува отворени конкурси за работа и пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Отворените позиции се однесуваат на локациите во Скопје, Охрид и Битола. Во продолжение се огласите: Во моментов, отворени се следните позиции:
  • Project Manager
  • IT Infrastructure Project Manager
  • Database Administrator
  • Autumn/Winter Data Scientist Internship
  • Autumn/Winter Internship
  • Web QA Engineer & Mobile QA Engineer
  • Senior Software Engineer
  • Software Engineer
  • iOS Engineer
  • Android Engineer
Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк: https://jobs.netcetera.com.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *