Вработување во Emit Knowledge

Emit Knowledge е во потрага по.NET back-end developer кој ќе ни се приклучи во:
– развој на тековните проекти во областа на: Contract Management, Data analytics and prediction, Vehicle Market Management;
– развој и надградба на нашиот: Software Development Framework;

 

Пишете ни на: [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *