Пролетна пракса во Netcetera

“We invite you to experience our culture and bring your skills to the next level! Join our Netcetera Spring Internship...

ПРАКСА СО МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО IT LABS

IT Labs отвори повик за 3 месечна пракса со можност за вработување за следниве позиции (Back-end – .NET, Front-end –...

Пракса и вработување во Quantox

Quantox објавува оглас за платена пракса и вработување. 

Вработување во Infinite Solutions

Infinite Solutions објавува оглас за вработување. Повеќе информации за позицијата и потребните квалификации на следниот линк.

Вработување во МКхост

МКхост објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во продолжение се огласите:   –...

Пракса во Singular

Во Singular започнуваме со програма за платена пракса за Java Developers, со можност за вработување со полно работно време. Ако...

Вработување во Emit Knowledge

Emit Knowledge е во потрага по.NET back-end developer кој ќе ни се приклучи во: – развој на тековните проекти во...

Пракса во Интелигента

Компанијата Интелигента објавува оглас за есенска пракса. Очекуваме да се пријават талентирани и мотивирани студенти што имаат интерес за развој...

Вработување и пракса во Netcetera

Netcetera објавува отворени конкурси за работа и пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Отворените позиции се однесуваат...