GITR -Get In The Ring

За GITR -Get In The Ring

GITR е настан преку кој ќе ги доближиме новитетите на потенцијалниот пазар во земјата и странство, до новите и идни старт-ап компании. Целта на овој настан е преку помош на луѓето кои го поминале патот и стигнале до успешни старт-ап компании, со нивната пасија и тајна за успех, да поттикнеме стимул за креативни идејни решенија, а на веќе постоечките да им помогнеме во понатамошен раст и развој.

Партнери/Соработници

Ментори

Владимир Трајковиќ

Јосиф Дамјанов

Зоран Настески

Моника Ризовска

Владислав Бидиков

Андон Драгоманов

Сашо Јовановски

Жири комисија

Владимир Трајковиќ

Сашо Јовановски

Андон Драгоманов

Радмил Поленаковиќ

Игор Маџов

Организациски тим

Александар Ѓоргиевски

Проектен Координатор

Ивана Рендеска

Помошник Проектен Координатор

Ања Дамеска

Фасилитатор

Маја Атанасовска

Графички дизајнер

Никола Додов

Координатор за маркетинг