Контактирајте нѐ

Постави прашање

  Контакт информации

  ул. Ругер Бошковиќ бб

  Карпош – Скопје – Р.С.Македонија
  Во зградата на ФИНКИ (Технички Кампус на УКИМ)

  Тел. бр.: (+389)70 217 630

  Електронска адреса: [email protected]